Cu totii ne dorim propria locuinta, iar in functie de planurile de viitor ne gandim la un apartament cu suficient spatiu, modern si pozitionat intr-o zona buna a orasului. Tinerii din Constanta au la indemana oferta celor de la Maurer Imobiliare de apartamente 3 camere Constanta. Preturile sunt foarte bune, iar conditiile de trai sunt peste nivelul altor dezvoltatori imobiliari.

Apartamentul trebuie sa fie apreciat de toti membri familiei, fiecare avand nevoi si asteptari diferite. Pentru ca au la baza un concept de dezvoltare continua, Maurer Imobiliare si-au concentrat toata atentia spre a oferi locuitorilor cat mai mult spatiu si cat mai multe facilitati. Despre cateva dintre acestea o sa discutam si in urmatoarele randuri.

Daca pana in acest moment nu ai luat in calcul apartamentele cu 3 camere, suntem siguri ca ai descoperit doar oferte ale unor dezvoltatori cu preturi exagerate. Mai mult decat atat, este important de mentionat faptul ca puteti opta pentru o forma de finantare avantajoasa care sa va permita sa ramaneti cu bani la finalul fiecarei luni. Achizitionarea unui apartament este o decizie importanta din viata, de aceea trebuie cantarita suficient inainte de a face pasul. Faceti o analiza complet a veniturilor si analizati toate modalitatile de plata.

Cum poti plati apartamente 3 camere Constanta?

Sunt mai multe modalitati prin care puteti achita o locuinta cu 3 camere in complexul rezidential construit de Maurer Imobiliare. In functie de situatia financiara pe care o aveti puteti alege una dintre cele patru variante de plata:

  • Plata integrala

Cu siguranta este cea mai simpla forma si cea mai sigura, dar nu toata lumea isi permite sa achite cateva zeci de mii de euro din propriul buzunar. Daca totusi dispuneti de o astfel de suma, nu ezitati sa va cumparati locuinta dorita cu toti banii jos. Trebuie sa va ganditi si la investitiile de viitor. Daca in urma investitiei riscati sa ramaneti fara bani, optati pentru o alta modalitate de plata.

  • Plata in 3 transe

Plata in 3 transe este o modalitate de plata preferata de persoanele care-si doresc confort financiar pe termen lung. O investitie atat de mare poate lasa goluri care se vor simti imediat dupa plata. De aceea, Maurer Imobiliare le permite clientilor sa plateasca locuinta dorita in 3 transe. Altfel spus, puteti plati intr-o perioada de timp stabilita impreuna cu dezvoltatorul apartamente 3 camere Constanta in trei transe care vor fi mai usor de amortizat decat una singura.

  • Credit ipotecar/Programul Prima Casa

Bancile s-au aratat mereu interesate de a ajuta tinerii care-si doresc propria locuinta. De asemenea, programul Prima Casa este tot mai folosit de tinerii care doresc sa-si inceapa propria viata intr-un camin personal. Interesati-va despre aceste doua modalitati de plata si discutati cu dezvoltatorul despre cea mai buna forma in care puteti plati locuinta.

  • Rate direct la dezvoltator

Sunt o multime de tineri care au ales sa-si cumpere apartamente 3 camere Constanta prin rate direct la dezvoltator. Ce presupune acest lucru? Stabiliti impreuna cu dezvoltatorul o rata lunara pe care sa o platiti pentru propria locuinta si perioada de plata. In functie de aceasta negociere veti putea plati o suma care sa nu va afecteze situatia financiara, dar care sa va aduca o locuinta moderna la finalul perioadei stabilite.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *