Constanteanul

stiri, informatii utile, articole interesante

Stailer - saloane de coafura

Dacă eșți în căutarea unui salon și pierzi vremea online căutând dacă salonul cu pricina are pagină, dacă există contact, suni și aștepți în disperare să îți răspundă cineva, mai bine alegi stailer.ro. Știu, cauți un loc specific la un salon anume. Ai auzit de un stilist de la salonul X care s-a specializat pe tehnica balayage și ți-ai dori și tu un astfel de look. Mergi unde este cel mai bun din cei mai buni, iar căutările tale vor avea mai multă eficiență cu Stailer.

Platforma dedicată celor care caută un salon disponibil când își doresc ei

De cele mai multe ori saloanele ne pun pe hold, caută loc în rezervări și oarecum ești la mâna unei recepționere. Poate fi și începătoare, draga de ea, dar dacă nu îți face ea un loc în agenda stilistului cam ai de așteptat cine știe cât. Ai două șanse, să ai loc, dar asta să însemne undeva în timp, nu imediat sau să îți să spună să revii cu un telefon. Mergi pe varianta stailer.ro, mai ușor și mai eficient.

Ce  înseamnă asta? Că poți căuta și găsi, ba chiar te poți programa online la unul din acele saloane de coafura in Iasi, Cluj Napoca, București, Timișoara sau Oradea. Saloanele din aceste orașe care s-au înscris în platforma stailer.ro pot avea parte de agenda plină, însă nu haotic organizată.

Totul funcționează mai simplu decât ai crede și anume online. Accesezi pagina și după ce setezi ce anume dorești și ce serviciu cauți în orașul dorit, îți sunt afișate saloanele care corespund preferințelor. Iar pentru a te programa este la fel de simplu, pentru că durează undeva sub 2 minute sau ceva mai mult, dacă eșți pentru prima dată aici și dorești să te înregistrezi cu un cont.

Apropo, totul este gratuit

Sunt aplicații și scurtături pentru mai toate taskurile pe care le facem. Iată că acum există și o cale mai rapidă și mai eficientă și când vine vorba de a te programa la un salon de beauty. Dacă ești femeie și dorești o oră de răsfăț la salon sau dacă ești bărbat și ai nevoie de întreținere de barbă sau stilizare de sprâncene poți seta totul din contul tău de pe stailer.ro.

Nu doar că este gratuit, însă un cont aici te ajută și să te organizezi mai bine, în sensul în care poți programa sau anula o programare, poți seta remindere, poți să faci astfel de lucruri oricând, de oriunde și în număr nelimitat de programări. Adică chiar și pentru prietenii tăi sau cei din familie,  rezervând un loc la un stilist pe numele persoanei în cauză.

Când cineva îți spune să te programezi întreabă dacă se poate și online!

În ultima vreme am experimentat de multe ori să ajung la sediul unei instituții sau chiar la vreo clinică și să fiu întrebat dacă am programare. În plus, cei cu programare online făcută aveau prioritate. În caz contrar aștepți până când s-a ivit un loc și pentru tine.

Dacă ai nevoie să te programezi undeva alege calea online. Garantat este mai eficientă!

 

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *