Tigla metalica Bilka – acopera-ti casa responsabil!

tigla metalica Bilka

Visul unei case se afla aproape in mintea tuturor si este, fara dar si poate, unul dintre cele mai iubite scopuri din viata unui om. Faptul ca ai un loc care sa fie al tau si al familiei tale reprezinta o motivatie extrem de puternica in ceea ce priveste constructia unei case. Pe langa faptul ca o casa reprezinta un loc in care beneficiezi de liniste, de iubirea familiei tale si de confortul mult visat, aceasta trebuie sa ofere si siguranta. Pentru ca cea care primeaza este calitatea, cei de la Bilka ofera celor ce se afla in proces de constructie a unei casei, optiunea de a alege o tigla metalica Bilka, care sa le asigure protectie si siguranta. 

Tinand cont calitatea cu care tigla metalica Bilka iese usor in evidenta, trebuie totusi sa luam in considerare si faptul ca aceasta, fiind metalica, este mult mai usoara decat tigla clasica, astfel punand mai putina presiune pe structura. Pe de alta parte, probabil ca nu este un secret faptul ca in ultima perioada apar fel de fel de intemperii ce pot distruge pana si acoperisul, ceea ce face ca o tigla clasica sa fie supusa unor riscuri mult mai mari, comparativ cu tigla metalica, aceasta din urma avand o prindere mult mai buna si oferind o mai mare siguranta. 

Pe de alta parte, tinandu-se cont si de faptul ca tigla metalica Bilka are o durata de viata estimata la 50-60 de ani, acest fapt poate sa ne faca sa fim siguri de calitatea produsului, iar termenul de viata fiind ridicat, favorizeaza incredere cumparatorului, alegerea unei astfel de tigle devenind astfel mult mai simpla. 

Este tigla metalica Bilka in trend?

Atunci cand vine vorba despre tendinte ne dorim totusi ca si constructia pe care o avem in plan sa fie in pas cu moda si sa se plieze cu cerintele actuale de pe piata. Cu toate ca poate suna pompos, si in materie de case, imobiliare, sunt anumite trenduri si se respecta anumite idei de arhitectura. Cand ne referim la tigla metalica, fara a sta pe ganduri, observam ca este din ce in ce mai cautata, iar parerea clientilor ne arata faptul ca acest tip de tigla este parte din trendul actual.

Pe de alta parte, avand in vedere ca se gaseste in diferite nuante si modele, intalnim o varietate si in ceea ce tine de materialul din care este confectionata, dar si de forma produsului finit. Deoarece unul din factorii care infrumuseteaza aspectul final al unei case este reprezentat de acoperis, alegerea tiglei potrivite trebuie sa fie una importanta, atat cand vine vorba despre calitate, dar si in ceea ce tine de culoare si forma. Totodata, putem cadea si in tentatia de a alege un produs necunoscut, ce are un pret mai mic, pentru a economisi, dar nu ne ajuta cu nimic o economie de scurta durata, in cazul in care in cativa ani tigla se decoloreaza, sau nu este suficient de calitativa pentru a rezista conditiilor meteo nefavorabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *