Printre obiectele de care suntem înconjurați zi de zi se numără și gadgeturile fără de care nu putem ține legătura unul cu celălalt. Ne referim desigur la telefoanele mobile, fie ele modele clasice sau iPhone-uri de ultimă generație. Absolut toată lumea folosește telefonul mobil pentru a comunica cu cei dragi, indiferent de distanța care îi separă. Practic, aceste telefoane second hand au devenit ca un membru al familiei extinse. De la cele mai puțin costisitoare până la ultimele apariții în domeniu, un telefon mobil îi este oricui indispensabil.

Însă, prețurile lor par să crească în magazinele de profil, iar consumatorii s-au orientat spre piața second-hand. De unde putem achiziționa un telefon ca și nou, dar la un preț decent, aflăm din rândurile de mai jos.

Telefoane second hand, la prețuri competitive

Pentru cei care iubesc telefoanele de la Apple a venit momentul să afle că nu sunt nevoiți să dea o avere pentru a-și achiziționa telefoanele lor preferate. Există o cale mult mai simplă de a face acest lucru și anume accesarea site-ului Yzzy de unde se pot alege dintr-o gamă largă de produse și modele diferite. Cu un singur click poți accesa pagina și vezi oferta noastra la telefoanele iPhone. Se pot viziona funcțiile și caracteristicile fiecărui telefon în parte, în așa fel încât alegerea să nu fie deloc dificilă.

Toate telefoanele sunt verificate minuțios de către specialiștii de la Yzzy înainte de a fi puse la vânzare. Partea bună este că acestea pot fi achiziționate și în rate, în felul acesta te poți bucura mai repede de noul tău telefon de pe site-ul oficial Yzzy aici.

Consumatorii aleg telefoanele second-hand și pe bună dreptate!

Poate că nu oricine își permite să cumpere un telefon sau un iPhone de ultimă generație cu banii jos. Există varianta aceasta de cumpărare a unui telefon second-hand fără niciun risc și, desigur, că ar trebui profitat de ea. Echipa de la Yzzy garantează prețurile accesibile, varietatea mare de modele și un avantaj important, la telefoanele achiziționate se oferă și garanție. În plus, acestea pot fi comandate online de pe site-ul firmei. Orice nelămurire poate fi soluționată cu ajutorul specialiștilor de aici.

Indiferent de model, orice telefon care a fost acceptat spre vânzare în magazin nu prezintă risc de blocare și nu este furat, deoarece aceste aspecte au fost verificate înainte.

Telefoanele trec printr-un proces de verificare foarte amănunțit înainte de revânzare

Experții de la Yzzy se asigură că toate aceste telefoane second hand care intră în stoc trec întâi printr-un amplu proces de verificare care conține nu mai puțin de 30 de criterii esențiale pentru a stabili calitatea lui. Astfel, telefonul trebuie să fie original, să nu fi intrat în contact cu lichide, să aibă un display și un touchscreen perfect funcțional. De asemenea butoanele de volum și camerele trebuie să fie funcționale. Este important ca sănătatea bateriei să fie peste 85%.

Pe platforma Yzzy toate procesele de vânzare și de cumpărare sunt transparente, iar oricine poate vinde aici un model de telefon pentru a-și achiziționa un alt model.

Pentru mai multe informații despre produse și revânzarea lor accesați pagina oficială YZZY.

Contact: [email protected]

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *