Constanteanul

stiri, informatii utile, articole interesante

Tapet living sau pentru camera copilului la prețuri avantajoase disponibile la Traget

Din când în când simțim nevoia să schimbăm anumite detalii prin casă: decorațiunile, perdelele, mobila sau chiar tapetul dacă avem camere unde acesta este prezent. Fiind niște obiecte care necesită o schimbare din când în când, probabil căutați un magazin de nișă de unde să le cumpărați și să fiți sigur că ați ales bine.

Traget, un magazin cu diverse produse destinate interiorului casei, vă pune la dispoziție decorațiuni textile, tapet living sau pentru camerele copiilor, diverse soluții pentru întreținerea lui, vopsele și produse chimice etc. Gama este una extinsă care mai cuprinde tablouri, decorațiuni textile, scule și accesorii. Este un magazin de profil de unde puteți achiziționa articole pe care să le folosiți în amenajarea spațiului personal.

Tapet cu model de cărămidă sau lemn finisat

Pentru redecorarea livingului și pentru a da o notă modernă interiorului puteți opta pentru un tapet. Este ușor de aplicat, iar dumneavoastră aveți de unde alege modelul dorit. Flori estetice în mixuri de alb și negru sau tapet colorat ideal pentru camera copilului.

Tapetul vlies este o piesă versatilă care poate fi schimbată la un anumit interval de timp, fără a lăsa urme pe perete. Totodată va oferi o acoperire peste medie, peretele putând să respire în același timp, reducând posibilitatea apariției mucegaiului. Este ideal de aplicat în cazul în care doriți să astupați anumite pete sau zgârieturi pe perete. Culorile și designul rezistă în timp, formele și nuanțele nu se estompează.

Cât despre aplicare, adezivul necesar se aplică doar pe perete, urmând apoi fixarea tapetului. Suprafața va fi acoperită fără prea multe bătăi de cap. Întreținerea tapetului se face ușor. Cu o lavetă umedă, îl puteți șterge de câte ori este necesar, fără a amesteca sau a modifica în vreun fel desenul. Tapetul vlies este lavabil.

O mare categorie de oameni aleg să aplice tapet pentru a modifica aspectul estetic al casei. În plus este și mai avantajos la preț decât costul acelor produse necesare pentru schimbarea completă a întregii suprafețe a peretelui. Împreună cu un adeziv disponibil tot la Traget veți putea schimba vizual livingul sau dormitorul cu designuri de impact de care să vă bucurați mult timp.

Traget vă echipează cu tot ce aveți nevoie

În gama de produse Traget găsiți obiecte pentru modificările de sezon pe care doriți să la faceți. Acum că perioada sărbătorilor este aproape, la Traget veți găsi tot ce vă trebuie pentru a începe decorarea, cât și reîmprospătarea întregii locuințe.

Veți aprecia materialele calitative din care sunt realizate. La prețuri accesibile, acestea pot fi comandate de pe site, traget.ro.

Ideea unei locuințe modern stilizate este preferată de majoritatea oamenilor. Pe lângă obiectele care oferă utilitate, aceștia pun preț și pe estetica ambientală. Magazinul de nișă Traget cunoaște aceste tendințe, de aceea aici este locul unde puteți cumpăra produse profesionale unde stilul practic al acestora se îmbină cu cel estetic.

Alegeți de la Traget produse calitative la prețuri prietenoase cu buzunarul dumneavoastră.

Contact:

comenzi@traget.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *