Zilele toride s-au intors si odata cu ele se dezvelesc in toata splendoarea lor ceremoniile, acele petreceri organizate cu prilejul unei casatorii. Iar alaturi de preocupari precum sala, meniu, rochie, sau costum, ramane un aspect poate prea putin bagat in seama, bauturile, de fapt mai bine spus – vasele destinate pentru pastrarea unui lichid.

Da, chiar si design-ul vaselor este important. Observati doar aspectul si calitatea recipientelor, fie ele de apa sau vin, regasite pe mesele ceremoniilor din strainatate in comparatie cu cele de la noi. Este dificil ca pe aceste mese sa percepeti sticle din plastic cu etichete colorate precum bunaoara sunt sticlele de apa si de suc imprimate cu numele si firma specifica.

Recipientul din sticla, peste cel de plastic

Un recipient din sticla este, fara indoiala, superior celui de plastic. Atat din punct de vedere al design-ului, prestand o vasta eleganta, cat si din punct de vedere al pastrarii lichidului. Si mai mult decat atat, daca cercetati putin veti verifica afirmatiile sustinute – apa imbuteliata aduce pericole sanatatii si mediului inconjurator.

Asadar, daca cele spuse anterior v-au starnit curiozitatea, noi va oferim un idemn – intrebati, chestionati, cercetati si, desigur pe langa ingrjirea sanatatii, decorati si infrumusetati nunta viselor punand la dispozitia invitatilor recipiente frumoase si datatoare de lichide nealterate.

De pilda, va infatisam o idee pentru un decor estetic, agreabil si unicat pentru mesele ceremoniei voastre – personalizati fiecare sticla de vin cu un mesaj specific persoanelor dragi asezate la masa sau un mod cu adevarat aparte de a numerota mesele este de a picta fiecare sticla cu numarul mesei, ramanand astfel un design simplu, curat si elegant.

Un alt aspect auxiliar este culoarea, care este foarte importanta in design. Cu ajutorul sticlelor personalizate culoarea va deveni un aliat si nu un inamic precum o faceau pana acum sticlele de plastic cu etichetele lor colorate si absolut inadecvate oricarui eveniment si in cele din urma, esteticii.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *