Odata cu sosirea celui mai previzibil anotimp – vara – incep sa se desfasoare tot mai frecvent intrunirile, de obicei intre rude si prieteni insotite de o masa bogata, muzica si dans. Aceste intruniri sunt organizate cu ardoare si entuziasm si cu atata meticulozitate si beatitudine inca de multa vreme, inca de la fixarea si intocmirea celebrei zile. Astfel, ramanand doar asteptarea in care dainuie ahtiatul vis unde, el, va tezauriza toate elementele definitorii iubirii, fiind nerabdator sa-si intensifice forta, sa ia amploare intr-una din cele mai frumoase zile si anume: ziua nuntii.


In acest interval, e adevarat, timpul devine constrangator, ceasul ticaie, iar stresul escaladeaza. Insa, in ciuda tuturor pregatirilor, e important sa va mentineti calmul, sa va bucurati de iubire si de oportunitatea pe care o aveti, aceea de a o putea rosti si exprima lumii intregi in ziua nuntii voastre. In acest sens, noi va propunem personalizarea – marturiilor, paharelor – prin pictura manuala sau prin gravarea mesajelor, respectiv gravarea cu numele mirilor ori initialele acestora. De ce sustinem personalizarea? Pentru ca, prin ea, unicitatea este garantata, obiectele decorative fiind incomparabile.


De asemenea, prin personalizarea obiectelor mirii isi manifesta, indirect, sentimentele, impresiile, parerile etc. Mai mult decat atat, non-verbal, uneori imperceptibil, oamenii redau prin gesturi si mimica, prin spatiu sau teritoriu (felul in care propria camera sau casa este decorata; decoratiunile de la nunta etc.) ori prin imagine (stilul vestimentar), in proportie de 55%, (38% paraverbal) si doar 7% verbal, prezentat prin cuvinte. Asadar, personalizarea contribuie la comunicarea non-verbala.


Astfel, de la marturii, decoratiuni si pana la cadourile pentru miri sunt reprezentative gusturile, sentimentele si gandurile instituite in acestea. Prin urmare, se impune grija, atentie la detalii si desigur, voie buna pentru a intampina persoanele dragi.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *