Te tentează ideea de a obține permisul de barcă categoria D? Atunci te va interesa să știi despre cursurile de navigație de la Seafar Yachting. Cei care aleg astfel de cursuri sunt cei care își propun să navigheze până la 20 de mile marine de coastă. Așadar, dacă ești entuziast și pasionat, îți dorești acest tip de experiență pentru a explora în siguranță și pe cont propriu întinsul apelor, acest tip de curs este pentru tine.

Înveți aspectele de bază și ai o echipă dedicată care se te ajute să deprinzi cunoștințele necesare. La Seafar Yachting acest tip de curs este disponibil pentru publicul larg. Află mai multe în rândurile ce urmează!

Instructori calificați și experimentați

Pentru a obține un permis de barca categoria D ai nevoie de o echipă experimentată. Este la fel de important să te poți conecta cu cei care îți sunt mentori în această aventură. Află despre echipa de la Seafar Yachting din pagina oficială.

Predarea în sine a cursului implică capitolele absolut necesare pentru a putea trece de examenul specific. Vorbim implicit de măsurile de siguranță – om la apă – despre navigatul pe timp de noapte, despre tipuri de ambarcațiuni și cum le distingi, despre aprovizionare, mentenanță, verificări sau reguli de drum.

Ca urmare a cursului vei susține examenul specific, unul practic și unul teoretic.

Descoperă aventura cu Seafar Yachting

Mai mult decât cursurile acestea, aici vei găsi și servicii interesante la care poți apela ocazional. Cum ar spune un reprezentant al acestei firme, vezi videouri interesante pe canalul nostru de YouTube. Așa vei înțelege pe deplin de ce este distractiv să îți organizezi o petrecere în larg, cu o ocazie specială din viața ta. Unul din serviciile acestea se referă la team building pe velier sau petrecerea burlăcițelor sau burlacilor pe velier. Va fi cu adevărat memorabil.

Tot aici aflăm că sunt posibil de organizat și ceremoniile civile de căsătorie în larg sau poți oricând închiria velier cu skipper.

Astfel de servicii sunt ocazii unice pentru unii. Este un mod inedit de a organiza un eveniment. Știm cu toții că nunta spre exemplu sau ultima petrecere înainte de a avea un alt statut – de domn și doamnă – sunt ocazii cu care toată lumea petrece. Însă nu toată lumea are și idei aparte. Fie că ai mai încercat sau nu, această ocazie este una care i ți va crea amintiri pe viață.

Cere o ofertă personalizată

Pentru cei care simt cu adevărat chemarea, pentru pasionații de navigație, cursurile sau serviciile oferite de Seafar Yachting sunt la un click distanță. Dacă ești iubitor al marii și ți-ai propus să mergi la un next level și să navighezi autonom, iată aici vei găsi calea optimă să faci asta, obținând permisul necesar.

Poți cere și o ofertă personalizată, dacă spre exemplu organizezi un party cu un număr mare de persoane.

Află tot ce te interesează despre acest subiect din pagina oficială.

Contact: [email protected]

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *