Pernele auxiliare nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Au devenit destul de uzuale, asta în condițiile în care mulți conducători auto și-au dat seama de beneficiile pe care le pot avea dacă folosesc astfel de accesorii auto.

Dacă și tu deții Toyota Prius și te interesează cum să îți sporești confortul, atunci urmărește rândurile ce urmează. Ai nevoie de perne auxiliare Toyota Prius și iată și de ce!

Suspensiile la Toyota Prius

Această marcă auto și tip în mod special acest tip de mașină are o bună reputație. Îți oferă confort mulțumitor când rulezi cu ea, semn că suspensia este eficientă. Puțini poate știu despre aceste suspensii, sunt unele dintre cele mai comune tipuri din industria auto, însă sunt fiabile, eficiente.

Cum poți însă îmbunătăți acest confort? Cum poți reduce din vibrații și din șocul pe care îl resimte și șoferul când rulează pe drumuri accidentate sau neuniforme? Cu PerneAuxiliare AirPower. Suspensia auxiliară vine în completarea celei existente, așadar nu va înlocui nimic. Pentru cei care sunt sceptici este de menționat de asemenea că nu este necesară vreo omologare RAR. Practic vorbim de o pernă din cauciuc, ce va fi umflată cu aer, creând presiunea necesară. Montajul este unul facil, cel puțin așa spune furnizorul PerneAuxiliare.

Kit complet de perne auxiliare, la preț fix

Mai mult decât pernele auxiliare în sine, la acest furnizor găsim o soluție completă. Kiturile includ două perne, bucșele și alte accesorii necesare pentru un montaj corespunzător. În plus, primești și asistență tehnică, îți sunt puse la dispoziție și video-uri sau alte materiale pentru montaj sau demontaj. Pentru tot kitul este un preț fix. Nu lipsește, desigur, garanția valabilă 12 luni.

Conform producătorului astfel de perne pot fi folosite în medie 4 până la 5 ani. Depinde și de stilul de condus, de frecvența de utilizare a mașinii, însă cert este că pot rezista foarte bine ani de zile. Sunt potrivite atât la mașinile mici și compacte, cele cu care faci mai practic rutele intraurbane, cât și la cele off road sau mașini mari – de transport, marfă, persoane etc.

În pagina furnizorului, respectiv perneauxiliare.ro, există stoc suficient pentru mai toate tipurile de mașini. Nu ai cum să dai greș când alegi, având în vedere că notezi efectiv marca mașinii și anul de fabricație și filtrul activ îți afișează imediat setul potrivit în cazul tău.

Comandă și investește în confort

Devenite deja foarte populare, astfel de perne se cer cumpărate. Un avantaj major este că au un cost accesibil. Prețul este fix și livrarea are acoperire națională. Cei care au încercat deja se declara mulțumiți, ca drept dovadă și recenziile acestor produse sunt bune. Poți afla mai multe despre asta din pagina menționată.

Pentru că avem drumuri destul de accidentate peste tot în țară, pentru că este mai bine să previi decât să tratezi spune o vorbă, pernele auxiliare merită alese.

Contact:

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *