Viata e prea scurta si prea frumoasa sa va ratacitit in detalii. Da, ele conteaza, ni se predica destul de mult despre faptul ca acestea fac marea diferenta. Asa este, insa uneori nu trebuie sa faci un compromis. Ci o alegere mai buna. Smart, practica, numeste-o cum doresti. Este exact acelasi lucru ce se intampla cu a alege un penar simplu si unul echipat.

Desi anul scolar s-a terminat, stim foarte bine ca educatia si cultivarea unor valori, indrumarea spre anumite activitati continua si dupa scoala. O nevoie constanta a prescolarilor si scolarilor, a elevilor in general este aceea legata de instrumentele de scris si desenat. Va faceti un favor alegand mai degraba penare echipate complet. In plus, pot fi comandate online si nu au un pret exagerat.

Penar echipat – o singura alegere pentru toate instrumentele necesare

Cine a venit cu aceasta idee, bine a facut. Penarul echipat are de toate, de la o banala linie pana la setul de creioane colorate, carioci si creion, radiera. Depinde si de tipul de penar si de numarul de accesorii incluse. Aici face diferenta, evident, pretul. Gasim insa la Libraria Junior variante pentru toate buzunarele.

In functie de nevoile fiecaruia, de  modul de utilzare pot fi alese acele modele cu trei fermoare si deci mai multe seturi de creioane colorate si carioci, cu o mai mare varietate a tipurilor de culori. Pentru incepatori sunt suficiente cele cu un singur fermoar, dar din ratiuni practice compartimentarea este de dorit.

Aceeasi diversitate este remarcata si in ceea ce priveste penarele pentru fete sau pentru baieti. Este vorba de culori si design, dar da, copiii fac mare caz pe acest subiect.

Libraria online scuteste de timp pretios petrecut printre rafturi

Este adevarat ca nimic nu se compara cu placerea de a rataci printre rafturile unei biblioteci, in librarii unde cauti carti noi. Unii recunosc cinstit ca le place nemaipomenit de mult mirosul cartilor inca neincepute. Dar acest rasfat este pentru momentul tau, cand ai timp de el. Nu cand trebuie sa te ocupi de rechizitele copilului. Pentru tot stresul generat la fiecare inceput de an scolar, pentru toata lista aceea lunga pe care orice parinte o primeste la inceput de an scolar, mai bine iti faci un favor si alegi varianta online.

Libraria Junior este una din acele librarii care ne ajuta sa bifam tot de pe lista, in timp record. Sunt disponibile aici toate tipurile de rechizite si accesorii, produse de la ghiozdane la penare, de la caiete la culori si alte nebunii si detalii – pentru proiecte creative, art and craft sau cele de birotica. La un click distanta poate fi consultat stocul generos de produse.

Din nevoie si pentru ca este ai practic si mai accesibil, online-ul ia locul shoppingului clasic. Dar nu ne plangem absolut deloc, pentru ca cel putin cand vine vorba de libraria Junior preturile sunt accesibile. Sau cel putin diverse, la fel ca produsele, incat sa isi gaseasca fiecare ce are nevoie si ce se potriveste cu bugetul sau.

Contact:

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *