Pictura este o buna metoda de recreere, de a scapa de stresul acumulat la locul de munca. Chiar daca nu ai talent, sa inmoi pensula in culoare si sa dai viata unei panze te poate face sa te simti excelent. Daca nu esti foarte creativ si vrei sa realizezi tablouri aspectuoase, cumpara mai multe picturi panza numere si evolueaza constant de la un nivel de dificultate la altul.

Poti picta indiferent daca stii sa desenezi sau nu. Schitele sunt importante, dar pot fi invatate pe parcurs. Pictura pe numere este apreciata tocmai pentru ca schitele sunt deja executate, clientii trebuie doar sa umple spatiile marcate cu anumite nuante.

Te poti relaxa pictand orice, indiferent daca respecti o tema sau nu. Pune pensula pe panza si lasa creativitatea sa construiasca un tablou. Daca-ti propui mai mult de atat, incepe de la picturile pe panza simple si construieste-ti propria colectie de tablouri.

Un exercitiu cel putin interesant ar fi sa incerci sa reinterpretezi operele marilor artisti. Fiecare pasionat de pictura are cel putin un idol pe care doreste sa-l imite.

Cine poate folosi un kit de pictura pe numere?

Picturile pe numere nu sunt potrivite doar pentru incepatori, ci si pentru cei care au ceva experienta in acest domeniu artistic. Sunt multi pictori care-si antreneaza dexteritatea si creativitatea cu aceste panze. Constantin este unul dintre pictorii cu vechime in aceasta profesie care-si aduce aminte cu drag de perioada in care s-a indragostit de aceasta forma de arta:

”Am urmarit indeaproape toti marii artisti si mi-am dorit sa pot picta precum ei. Nu am ajuns nici acum la acel nivel, dar ma descurc mult mai bine la realizarea unui tablou. Am inceput cu picturi panza numere de la cele mai usoara pana la cele mai dificile. Chiar si acum, dupa 10 ani de pictura inca imi mai cumpar seturi de picturi pe numere dificile pentru ca ma antrenez foarte bine cu ele. Le recomand tututor celor pasionati de desen sa foloseasca seturi de calitate si sa nu-si piarda rabdarea in umplerea cu culoare a spatiilor numerotate.” – Constantin (pictor).

Multi parinti aleg sa le cumpere celor mici seturi de picturi panza numere. Este o buna forma de petrecere a timpului liber, mult mai productiva decat jocurile pe computer. Desenand, cei mici isi vor dezvolta o multime de abilitati si vor avea mai multa incredere in ei. In plus, arta te ajuta sa scapi de sentimentele negative, sa fii mai concentrat, mai fericit, sa scapi de stres.

De unde cumparam picturi pe numere?

Acuarello este partenerul de incredere al tuturor celor care doresc sa-si descopere latura artistica. Poti realiza tablouri extraordinare chiar daca nu ai talent la desen. Nu vei fi pus in dificultate de pensule sau culori, toate sunt de cea mai buna calitate.

Seturile de la Acureallo contin o panza inramata, culori acrilice si pensule. Pe panza va fi reprezentat un desen impartit in mai multe sectiuni. Fiecare sectiune are un numar in centru, numere care pot fi gasite si pe cutiile cu culori. Trebuie sa completati spatiile marcate cu nuantele care poarta acelasi numar. Nimic mai simplu!

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *