Iată de ce merită să investești în perne auxiliare Mazda Premacy!

Iată de ce merită să investești în perne auxiliare Mazda Premacy!

Atunci când îți cumperi o mașină te gândești că ceva ani buni de acum încolo nu te vei mai preocupa de o noua achiziție. Depinde și cât de dispus ești să investești în ea în mod constant. Numărul celor care cumpără mașini la mâna a doua poate că a mai scăzut, dar în mare parte din piața din România despre astfel de achiziții este vorba.

Tu și alte 90 de procente din publicul român preferă mașinile la mâna a doua. Asumă-ți că ai nevoie de investiții constante. Una dintre acestea, ce-i drept nu o vei face cu mare frecvență, este despre setul de perne auxiliare Mazda Premacy. Dacă deții o astfel de mașină ar fi bine să îi potrivești și un set de perne auxiliare. Acestea se montează pe spate și vin la pachet cu o serie de avantaje. Iată despre ce este vorba:

# Ridici garda de la sol

Mazda este o mașină joasă și simți asta de fiecare dată când dai de borduri înalte și nu numai. Ei bine, cu pernele auxiliare montate ai șansa de a ridica nivelul mașinii de la sol, iar diferența este sesizabilă imediat.

# Tuning rapid

Când te gândești la montarea unei piese mașinii tale te gândești automat la costuri și mofturi și la faptul că trebuie să mergi la service. În privința pernelor auxiliare acestea sunt accesorii auto și le pot monta și tu, ce e drept cu puțin ajutor. Ajutor care vine de la echipa PerneAuxiliare. Consilierea este gratuită și totodată echipa de aici este dispusă să îți ofere un next level al consilierii în sensul în care ai parte de foto, video, de asistență tehnică în ceea ce privește montajul.

# Cost rezonabil

În majoritatea cazurilor investițiile pe care le faci în ceea ce privește mașina reprezintă costuri mari. Un set de perne auxiliare costă 300 de lei, iar costul transportului depinde de locația ta. În set ai totul inclus, de la cele două perne până la accesorii, bucșe, spray de silicon, kit de pompare și instrucțiunile de montare.

Cât despre a comanda este destul de ușor, poți face asta din pagina perneauxiliare.ro. Aici este și oferta aceasta de preț. Costul este unul rezonabil dacă ne gândim și la avantajele pe care le implică. Îți vei proteja suspensia deja existentă a mașinii, oferă un echilibru mai bun mai ales în acele momente în care în mașină ai încărcătură masivă. De asemenea, despre aceste accesorii se spune că ar fi responsabile cu stabilitatea mai mare atunci când conduci cu o remorcă.

Remarcăm cu toții cât de denivelate sunt drumurile din țară. Mai ales dacă parcurgi drumuri lungi sau transporți marfă adesea, pernele auxiliare vor fi una din cele mai bune investiții pe care le poți face pentru Mazda pe care o deții. Află din pagina oficială a furnizorului menționat despre aceste accesorii, de marcă AirPower și comandă setul potrivit, pentru că nu sunt universal valabile.

Contact:

  • Str. Mărășești, nr. 18, Suceava
  • 0744 870 142
  • office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *