Acest model oferit de Volkswagen are la dispoziție motoarele pe benzină de 1.4, 1.8 și 2.0 litri, precum și motoarele diesel de 2.0 litri cu puteri de 138 CP sau 177 CP (mai târziu mărite la 148 CP și 181 CP). Un CC alimentat pe benzină este destul de rar întâlnit pe piață, deoarece majoritatea cumpărătorilor au optat pentru motorina de 2.0 litri de 138 CP sau mai târziu 148 CP. Dieselul își poate face cunoscută prezența la accelerarea puternică, dar se va liniști o dată până la viteza de croazieră și reușește o economie de combustibil excepțională.

Ce trebuie să știi despre Volkswagen Passat CC?

Interiorul CC va fi familiar pentru oricine a văzut interiorul unui Passat 2005-2015, deoarece are exact același aspect și chiar folosește un sistem de navigație identic. Este un interior bine construit, iar materialele folosite sunt de înaltă calitate, dar ecranul de navigație este cu siguranță partea care dezavantajează cel mai mult modelul CC, din cauza dimensiunilor reduse și a funcționalității limitate în comparație cu rivalii de atunci. Este ușor de utilizat și are o mulțime de butoane de comenzi rapide pentru a vă ajuta.

Datorită formei elegante și a liniei înclinate a plafonului din spate, spațiul pentru cap pentru pasagerii de pe scaunele din spate nu este stelară. Anterior, Passat CC avea doar două cocoane în spate, dar aceasta a fost mărită la trei pentru CC. Cele din față au mult spațiu, iar șoferul ar trebui să aibă puține probleme să se simtă confortabil, deoarece există multe reglaje în scaun și volan. Portbagajul are o deschidere mai mică decât sedanul standard Passat, dar volumul total este similar cu cel al mașinii obișnuite.

Luați în calcul acest sfat: La fel ca în cazul altor modele de mașini, Volkswagen Passat CC este un model care-și va menține performanțele atât timp cât este întreținut ca la carte, cu schimburi regulate și mentenanță eficientă. GT CC cu specificații înalte vin cu senzori de parcare, care ajută, iar camera opțională pentru marșarier poate oferi o asistență și mai mare.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *