Fiind la foarte mare cautare, noile tehnologii de iluminare constituie o varianta unica si sustenabila de iluminare, la un pret mult mai mic si cu mult mai putine costuri de mentenanta. Pentru foarte multe spatii, necesitatea achizitionarii unor profile led personalizate este o prioritate si vine cu o serie de avantaje in ceea ce priveste designul si atmosfera creata.

Noile profile led personalizate confera un aspect inedit unei incaperi si protejeaza cu success ledurile. Montajul acestora este usor si nu presupune foarte mult timp, iar detaliile fine pot transforma o incepere simpla intr-una sofisticata si rafinata. Se poate alege intensitatea luminii la benzile led si astfel se pot comanda tipurile de profile led personalizate dorite.

Pentru a monta profile led personalizate nu aveti nevoie de foarte mult timp si nici de foarte mult efort. Acestea sunt montate pe o placa de circuit flexibila si ingusta si asigura functionarea benzii la un curent de joasa tensiune. Banda led este disponibila in bucati de 5 metri si are o latime de 1 centimetru. Pentru a monta un profil led se va folosi adezivul dublu din spatele benzii. Va trebui doar sa indepartati folia de pe adezivul dublu si sa montati mai apoi banda si profilul.

Profilele led personalizate pot fi montate in functie de preferintele clientilor, atat pe diverse supragete, cat si in interiorul unui perete sau pot fi suspendate. De asemenea, acestea pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi, iar cei care se afla in incapere au posibilitatea sa regleze ei insisi intensitatea luminii si culoarea acesteia.

Luminozitatea unui led se calculeaza luand in calcul trei factori: puterea ledului, eficienta, consumul de putere si numarul de leduri pe metru. O banda de calitate se caracterizeaza prin prezenta specificatiei in lumeni si un numar mare de leduri pe metru. Clientii pot alege intre benzi cu culori variabile sau fixe si benzi cu lumina alba sau colorata. Banda alba se potriveste mai ales in spatiile in care se doreste transmiterea unui mesaj de seriozitate, precum cladiri de birouri sau centre comerciale. Banda colorata se foloseste pentru proiecte atipice, in care accentul cade pe creativitate si iesirea din cotidian.

In functie de nevoile clientilor si de specificul afacerii, se poate opta pentru profile led personalizate pentru domeniul business sau cel personal. Se poate alege culoarea benzii led in functie de locatie si se poate opta si pentru formate cu lumina variabila. Culoarea alb este cea mai raspandita si este solicitata mai ales pentru spatiile exterioare. Pentru personalizarea spatiilor interioare precum camere de hotel sau restaurante se folosesc diverse culori. Acestea vor contribui la evidentierea celor mai importante detalii si vor crea o atmosfera mai emotionala. Cei mai multi clienti opteaza pentru combinatii de benzi cu rosu, verde si albastru, cunoscute si sub numele de RGB.

Profilele led persoanlizate pot fi create la comanda si sunt totodata o masura de responsabilitate sociala prin implementarea tehnologiei led. Aceasta protejeaza mediul inconjurator, nu emite radiatii ultraviolete si este o varianta sustenabila de iluminare. Din aceste considerente, din ce in ce mai multe companii aleg sa investeasca in banda led si profile led personalizate, combinand astfel partea practica cu cea emotionala si crescandu-si profiturile pe termen lung.

Firma ProfilistLED este un partener de nadejde in domeniul iluminarii si totodata un furnizor de servicii de iluminare de inalta calitate. Firma are sediul in Turcia si a fost infiintata in anul 2016, iar pe parcursul anilor a reusit sa ofere cele mai sustenabile si moderne solutii de iluminare. Printre principalele puncte forte ale furnizorului se numara tehnologia moderna si echipa de profesionisti, iar nevoile clientilor isi gasesc intotdeauna un raspuns cu ajutorul echipei.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *