Atunci cand vrei sa iti cumperi un microfon spion nu trebuie sa intri in primul magazin online de spionaj care iti iese in cale, sa mergi la categoria microfoane spion si sa alegi cel mai ieftin microfon.

Alegerea este ceva mai dificila si trebuie sa tina cont de mai multe criterii. Evident, asta in cazul in care iti doresti un microfon de buna calitate care sa isi atinga scopul.

Care sunt, asadar, criteriile de care trebuie sa tii cont la alegerea unui microfon spion?

In primul rand, trebuie sa tii cont de claritatea sunetului. Exista microfoane spion cu sunet ultra clar, care pot sa perceapa chiar si cel mai mic zgomot si il pot reda intocmai, exista microfoane spion care beneficiaza de pana la 3 mini microfoane, pentru o claritate cat mai mare si exista microfoane cu doar 1 microfon. In functie de necesitate si de buget, poti sa alegi intre unul dintre acestea. Trebuie sa stii insa ca acest criteriu este, de departe, cel mai important.

Alt criteriu extrem de important la alegerea unui microfon spion este portabilitatea. Daca ai nevoie de un microfon care sa inregistreze doar ceea ce se vorbeste intr-o camera vei putea opta pentru un microfon fix, montat intr-un obiect ce poate sa stea intr-un birou sau intr-o casa. Un ceas de perete, un ceas de birou, un sprincler sau o decoratiune deosebita pot sa faca obiectul de gazda pentru microfon.

Daca iti doresti supravegherea unei persoane care se afla mereu in miscare, un microfon portabil este mai indicat. Un stick de memorie facut cadou, un ceas sau o bricheta pot sa isi faca treaba extrem de bine.

Acorda o atentie sporita si producatorului. Desi nu pare atat de important, este foarte importante. Este bine sa alegi un producator de incredere, care are feedback bun din partea clientilor in mediul online si care are o oferta cat mai vasta. Evita producatorii care au foarte multe plangeri, chiar daca preturile lor arata bine.

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de mediul de utilizare. Exista microfoane spion care sunt perfecte pentru interior, insa pot sa nu inregistreze atat de bine atunci cand iesi afara si exista microfoane spion ideale pentru exterior, care nu fac fata unui mediu de interior.

Pe langa aceste elemente mai conteaza si modul in care vrei sa asculti, capacitatea de inregistrare sau bateria microfonului. Sunt, asadar, o multime de criterii de care trebuie sa tii cont. In cazul in care nu te descurci, exista intotdeauna specialisti care iti pot da o mana de ajutor.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *