Constanteanul

stiri, informatii utile, articole interesante

cadouri corporate Tropeum

Daca sunteti in cautarea de cadouri corporate pentru angajatii dumneavoastra si sunteti in pana de idei, veti identifica in continuare cateva sfaturi extrem de utile. In primul rand, cadourile pe care le oferiti trebuie sa fie calitative si atent lucrate pentru ca acesta este un semn de respect. Atunci cand oferim un dar, nu este importanta valoarea acestuia, cat gestul si interesul pe care ni l-am dat pentru a-l alege.

Iata cateva idei ale anului pentru cadourile corporate oferite de angajatori:

  1. Calendarele personalizate. Calendarele pot fi personalizate cu logo-ul firmei si chiar cu numele angajatului sau departamentul din care acesta face parte. Puteti opta pentru variantele de calendar care au cate o pagina speciala pentru lunile anului. Pentru fiecare luna puteti imprima imagini semnificative, fotografii individuale cu angajatul si de grup sau momentele memorabile din parcursul sau. Astfel, veti demonstra faptul ca progresul indivizilor alaturi de dumneavoastra nu este doar vizibil, ci si important.
  2. Agendele si pixurile personalizate. Poate unele dintre cele mai populare cadouri sunt agendele si pixurile personalizate cu logo-ul firmei angajatoare. Utilitatea lor este demonstrata in fiecare zi in cadrul activitatilor desfasurate. Indiferent daca munca este exclusiv desfasurata in fata unui monitor, agendele si pixurile sunt extrem de folositoare pentru a fi o persoana cat mai organizata. Task-urile cele mai importante si chiar obiectivele pot fi notate pe foaie, astfel vor fi mult mai usor de urmarit. Eficienta oamenilor poate creste semnificativ in cazul in care acestia folosesc un astfel de sistem de urmarire a progresului.
  3. Canile personalizate. O cafea buna la birou poate fi un inceput perfect la locul de munca. Canile personalizate pot fi folosite de angajati atat la job, cat si acasa. Puteti alege sa imprimati si un citat motivational, diferit pentru fiecare angajat in parte.

De unde pot achizitiona cadouri corporate?

Furnizorii care se ocupa cu astfel de cadouri pot fi gasiti atat in magazine fizice, cat si online. In functie de calitatea pe care o au produsele, aveti posibilitatea de a alege. Este foarte adevarat ca nulte persoane se confrunta cu teama de a achizitiona cadouri corporate din mediul online si li se pare o varianta mult mai sigura sa vada inainte de toate produsele.

Tinand cont de marimea imensa a pietei, este absolut normal sa aveti un sentiment de incertitudine. Furnizorii de materiale personalizate care lucreaza cu tehnologii avansate si moderne de printare isi desfasoara activitatea in ambele dimensiuni, atat fizic, cat si virtual.

Pentru a va clarifica daca puteti avea parte de o colaborare fructuoasa, puteti verifica recenziile fostilor clienti. De foarte multe ori din parerile vechilor clienti puteti concluziona care sunt punctele tari si care sunt cele slabe ale firmei cu care urmeaza sa incheiati colaborarea.

De asemenea, puteti solicita si cateva fotografii reale ale produselor catre care v-ati orientat. Testimonialele clientilor sunt la fel de relevante precum parerile acestora. Va puteti da seama singuri daca produsele si modul de personalizare este la fel de calitativ precum este mentionat in caracteristici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.