In ultimii ani auzim tot mai des despre noul concept de apartament de tip studio si bineinteles, ne intrebam cum este acest apartament si cu ce facilitati vine in plus fata de ceea ce cunoasteam pana in acest moment. Un stil destul de raspandit in tarile nordice, dar si in Statele Unite ale Americii, ideea de apartament studio este foarte apreciata in special de cei ce au un stil independent, fie sunt artisti, fie pur si simplu mai boemi, dar si de tinere cupluri ce doresc sa locuiasca intr-un spatiu modern si considera ca nu au nevoie de mult prea multa intimitate. 

In ceea ce tine de apartamentele de tip studio, intr-adevar, in ultimii ani au inceput sa fie destul de des construite si tot atat de populare in randul cumparatorilor sau chiriasilor. Se intampla acest lucru pentru ca persoanele interesate de achizitionarea unei locuinte au invatat cum sa gestioneze spatiul si au inteles care sunt necesitatile lor pe termen lung.

Care sunt avantajele unui apartamente de tip studio?

Pe deoparte, avantajul unui pret mai mic adus de aceste apartamente, in mod evident, atrage o plaja larga de cumparatori tineri, ce doresc sa traiasca in propria locuinta, dar nu doresc momentan sa investeasca sume foarte mari, ci doresc sa se multumeasca exact cu strictul necesar. Pe de alta parte, sunt si foarte multe persoane care petrec foarte putin timp acasa. Fie unii oameni calatoresc, fie altii au o cariera care necesita foarte multa implicare, iar de multe ori petrec la birou mult mai mult timp decat in propria casa, ceea ce ii face sa aleaga o locuinta cat mai mica, in care sa aiba tot ceea ce este necesar, sa se simta confortabil, dar sa nu fie nevoiti sa petreaca foarte mult timp pentru a face curatenie sau pentru a se ocupa de intretinerea apartamentului in care locuiesc. 

In ceea ce tine de modul in care un astfel de apartament de tip studio este compartimentat, ei bine, conceptul este unul simplu, si anume: aceste apartamente au, de cele mai multe ori, bucataria combinata cu camera de zi, care serveste si drept dormitor, baia fiind separata de acestea. Conceptul de studio doreste sa ofere ideea de spatiu deschis, aici lipsind prezenta a multor pereti despartitori, avand o simpla camera mare care, in urma unor amenajari bine gandite, ne va oferi toate facilitatile de care avem nevoie pentru un trai confortabil, bineinteles, baia fiind separata. 

Trebuie sa recunoastem, la o prima impresie am crede ca un studio este tot una cu o garsoniera, dar totusi exista diferente intre acestea. Spre exemplu, garsonierele sunt apartamente ce au si bucataria separata, dar de cele mai multe ori acestea sunt foarte mici, iar camera propriu-zisa nu este, la randul ei, de dimensiuni foarte mari, ci medii spre mici. In vreme ce garsonierele au un spatiu mic, studiourile au plusul de a avea un spatiu mai mare, chiar daca bucataria este comuna cu camera propriu-zisa, tocmai aceasta fiind is ideea principala, aceea de a avea un spatiu cat mai deschis. Bineinteles, unele persoane aleg sa foloseasca fie paravane, fie usi de sticla, dar cei mai multi prefera sa se bucure de spatiul deschis, astfel simtindu-se mult mai liberi. 

De ce sa achizitionezi un studio in complexul rezidential Maurer Residence Constanta?

Cand discutam despre achizitionarea unui studio, evident, trebuie sa ne asiguram ca facem alegerea potrivita. Avand in vedere ca ideea de a locui intr-un studio se pliaza foarte bine cu o viata moderna, independenta, in mod clar, cea mai buna optiune pentru a un astfel de stil de viata este reprezentata de o locuinta ce se regaseste intr-un complex rezidential modern. 

Poate va intrebati de ce se pliaza foarte bine acest stil de viata cu un complex rezidential modern, ei bine, raspunsul la aceasta intrebare este unul foarte simplu si este reprezentat de faptul ca un astfel de complex ofera un acces facil la tot ceea ce este nou, la spatii moderne de relaxare, acces rapid la mijloacele de transport in comun, un loc de parcare personal inclus in pret, boxa inclusa in pret si bineinteles, un design modern

Aceste apartamente de tip studio sunt construite de catre dezvoltator astfel incat sa ofere suficient spatiu celor care aleg o astfel de locuinta. Fiecare cm din locuinta este util, iar acest lucru este o trasatura a dezvoltatorului Maurer Imobiliare.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *