Comercializarea de materiale promotionale este intr-un trend ascendent in ziua de astazi. Este o modalitate de actualitate pentru intarirea pozitiei pe piata a unui brand sau de a-ti face cunoscuta afacerea. De multe ori, aceste tipuri de materiale sunt oferite pe post de giveaway sau sub forma de cadou si au de castigat atat firma, cat si persoana ce beneficiaza de produs. Aceste materiale pot fi diferite, de la stick-uri usb, pana la produse vestimentare cu logo-ul sau sloganul unei companii.

O afacere ce utilizeaza tehnologii moderne de personalizare a obiectelor promotionale este Tropeum. Cu un atelier de ultima generatie si aparatura moderna, aceasta firma pune la dispozitie clientilor numeroase modalitati de personalizare a diverselor produse. Atat obiectele in sine, cat si gravura sunt de inalta calitate, iar pretul este unul accesibil oricarei companii. Pe langa gama larga de produse, Tropeum se mandreste cu un proces de livrare rapid si cu o comunicare eficienta.

Oferirea de materiale promotionale

Daca inca te intrebi care este efectul materialelor promotionale, raspunsul este unul simplu si foarte clar. Spre exemplu, utilizand metode traditionale de marketing, precum reclame tv, anunturi in ziare sau in reviste, au un efect pozitiv pe moment. Potentialul client va putea sau nu sa fie interesat in acel moment de ce anume ofera compania ta. Insa, daca oferi materiale promotionale, potentialul client isi va aminti de firma ta de fiecare data cand va utiliza sau vedea acel obiect personalizat.

Din aceasta cauza, este important ca materialele promotionale sa fie reprezentate de obiecte de uz frecvent precum stick-uri usb, pixuri, agende, produse vestimentare precum tricouri, sepci, etc.

Costul materialelor promotionale

Multe companii evita sa produca  materiale personalizate intrucat se tem de costurile ce vor exista. In realitate, este una dintre cele mai ieftine metode de a-ti face reclama. Pentru a-ti face cunoscuta firma intr-o  reclama la tv sau radio este nevoie de o plata constanta. Pe de alta parte, materialele promotionale le vei plati o singura data. Mai mult decat atat, oamenii in general se simt bine daca primesc lucruri pe gratis, astfel brand-ul tau va castiga in popularitate.

Este de preferat sa folosesti articole personalizate de calitate, care nu se regasesc la cel mai ieftin pret. Astfel, vei creea clientului o parere buna despre compania ta si acesta va fi interesat de produsele si serviciile oferite de tine. Spre exemplu, daca comercializezi bauturi la sticla, poti oferi cadou desfacatoare de sticle cu semnele distinctive ale companiei tale.

In concluzie, ca si manager al unei companii nu trebuie sa te temi de achizitia unor materiale promotionale, ce iti vor plusa, cu siguranta, strategia ta de marketing. Chiar daca ai impresia ca pretul este mare si nu consideri necesara o astfel de actiune, ia in calcul ca personalizarea unor obiecte este una dintre cele mai ieftine metode de a-ti face reclama. Pe langa pret, clientul isi va aminti de compania ta de fiecare data cand foloseste acel obiect personalizat.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *