Utile

Decorarea gradinii cu ajutorul pavelelor

gradina

Decorarea zonei din fata casei si curtii cu suprafate pavate din beton este o alegere foarte buna si benefica,  fiindca dau o gama variata de forme, culori si modele lucrate pentru trotoare si cai de acces.

Decopertarea nu este o problema in momentul in care utilizam suprafete pavate din beton.  Dupa terminarea lucrarilor de degajare a terenului vom avea acelasi aspect ca si inainte. Ganditiva ce reprezinta sa refolositi o zona betonata

Suprafetele pavate din beton sunt rezistente la diferente mari de grade celsius. Aderenta si rezistenta sporita, datorita carora se evita spargerea pavelelor si redimensionarile, sunt calitati definitorii pentru pavajele din beton.

Frumusetea pavelelor este de durata, confera o vizualizare deosebita si ii garanteaza un design deosebit, iar intretinerea lor este foarte usoara,se pot indeparta chiar si cele mai rezistente pete, cum ar fi ulei, vin, etc.

Suprafata cu pavele se aranjeaza pe pat de nisip scazand considerabil costurile. Sunt usor de montat,putand sa faceti acest lucru fara specialisti selectionand modelul care il doriti.
Ofera siguranta contra alunecarii de tern. Pavelele pot fi indepartate cu lejeritate in momentul cand avem nevoie (ex.spargeri de conducte), dupa aceea se pot aranja la loc fara pierderi. Confera drenarea apei si aerisirea solului datorita rosturilor de cca 2-3 mm care se formeaza intre piese.

Pavelele sunt recomandate pentru:

  • Alei, terase, trotuare, trafic pietonal si mujlociu;
  • Placarea semineului, a gardului sau a soclului casei.

Placajul se toarna din beton aditivat, ceea ce ofera rezistenta la intemperii, un sistem de montaj facil (se monteaza ca si faianta, cu adeziv) creand astfel un aspect rustic si elegant.

Comment here