Dacă vrei să prelungești durata de viață a suspensiei și a autoturismului tău, te afli în locul potrivit! Pernele auxiliare sunt accesorii extrem de utile pentru o mașină, fabricate din materiale de înaltă calitate, care să aducă performanțe îmbunătățite autoturismului. Se pot comanda pentru mai multe tipuri de mașini, așadar nu trebuie să fie montate doar pe un anumit tip. Aceste perne au o mulțime de avantaje pe care le pot genera mașinii, despre care vom vorbi mai jos.

Solicită montajul de perne auxiliare pentru îmbunătățirea performanțelor mașinii tale!

Site-ul perneauxiliare.ro dispune de o gamă largă de perne AirPower care pot fi montate pe mai multe tipuri de autoturisme. Ai la dispoziție perne auxiliare Skoda Superb, cât și alte modele, care pot aduce mașinii performanțele de care ai nevoie pe drumurile denivelate de la noi din țară și nu numai. Kitul complet cuprinde pernele auxiliare, alături de bucșe pentru poziționare, spray de silicon, kit de pompare și instrucțiunile necesare de montare. Într-un timp scurt pernele pot fi montate și te poți bucura de performanțele îmbunătățite ale mașinii tale.

Aceste perne sunt fabricate din compuși de cauciuc de înaltă calitate, fiind proiectate special pentru absorbția șocurilor. Pernele au fost concepute pentru a fi montate ușor, fără să apelezi la investiții costisitoare pentru mașina ta. Acestea vin cu o mulțime de avantaje, în care cu siguranță este inclus și prețul scăzut al lor. Se montează cu ușurință pe interiorul arcurilor de suspensie din spate, iar operațiunea este destul de simplă. În plus, nu este necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie.

Care sunt unele dintre cele mai importante avantaje ale pernelor auxiliare?

Montajul acestor perne auxiliare aduce, în primul rând, un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme. Nu vei mai avea senzația că vei zbura de pe scaun, mașina nu mai trepidează atât de mult și suspensiile nu vor avea de suferit.

În al doilea rând, un alt avantaj este faptul că nivelul mașinii față de sol este ridicat, în acest fel nu mai există riscul de impact mare cu solul al elementelor din față. Asamblarea și demontarea pernelor se fac foarte rapid, acesta fiind un alt mare avantaj. În același timp mașinile cu încărcături masive vor fi mult mai echilibrate, iar la condusul cu o remorcă vei avea o stabilitate mărită. Totul este în avantajul șoferului, dar și pentru siguranța celorlalți participanți în trafic.

Specificațiile tehnice ale pernelor auxiliare

Pe site-ul PerneAuxiliare ai la dispoziție toate detaliile legate de aceste accesorii pentru suspensii. Alături de specificațiile tehnice, vei fi îndrumat și către modul de montare al acestora. De asemenea, vei găsi toate instrucțiunile necesare în kitul complet al pernelor auxiliare.

Pernele AirPower sunt rezistente la ulei și combustibil. Acestea au proprietăți fizice și mecanice ridicate, o rezistență înaltă la comprimare, frecare și vibrații. Sunt capabile să lucreze cu ușurință în aer, în contact cu apa, soluții slabe de acizi ori alcaline sau alte medii agresive. În ceea ce privește rezistența la temperaturi extreme, aceasta este de asemenea una ridicată.

Contact:

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *