Sănătatea oculară este un lucru care ar trebui să ne preocupe pe toți, indiferent de vârstă. La primele simptome de oboseală, lăcrimare sau încețoșare a ochilor, un consult complet se impune. Acesta nu este scump și, lucru bine de știut, în cadrul magazinelor de optică medicală EXPERTOPTIC el este complet gratuit și fără obligația de a cumpăra vreun produs.

Oricine se poate programa pentru un consult optometric în cadrul căruia se vor verifica de către specialiști dioptriile. După ce valoarea acestora a fost stabilită, se poate trece la etapa a doua, la alegerea unor ochelari de vedere potriviți.

Din articolul ce urmează vom afla cum se aleg ramele de ochelari.

Rama de ochelari potrivită pentru diverse tipuri de fețe

Dacă valoarea dioptriilor este stabilită de către specialiștii de la EXPERTOPTIC, cu acordul pacienților, echipa de aici poate ajuta la alegerea unei rame pentru ochelari. Având însă în vedere faptul că fiecare persoană are o anumită conformație facială, alegerea se va face, desigur, în funcție de forma acesteia. Prin probare în fața oglinzii, clienții află ce ochelari se potrivesc la fata rotunda și cum pot fi ei asortați cu restul ținutei. Ca idee distinctivă, se vor evita ramele cu forma tot rotundă și se vor alege rame care alungesc optic fața. Recomandate sunt ramele cu unghiuri sau linii drepte.

În cele șase locații EXPERTOPTIC din țară se poate verifica care tip de rame de ochelari este adecvat unui tip de față în general. Culori mai închise sau ochelari de soare de tip pilot avantajează de asemenea fețele rotunde.

Lentile de contact cu port extins sau colorate

Desigur că există și persoane care din cauza stilului de viață agitat preferă să poarte lentile de contact sau să alterneze între ochelari și lentile. Atleții sau cei care practică ocazional diverse sporturi vor să nu fie incomodați în mișcările pe care le fac. Alternativa ochelarilor este, desigur, alegerea unor lentile de contact cu dioptrii. Din oferta magazinelor EXPERTOPTIC se pot alege o gamă variată, de la lentile cu port extins și pe timp de noapte, până la lentile cu purtare zilnică. Mai apoi vorbim aici și de lentile colorate, care pot schimba temporar nuanța irisului, pentru un efect diferit al look-ului abordat.

Tot în oferta locațiilor EXPERTOPTIC se poate achiziționa și lichidul pentru curățarea lentilelor de contact, dar și caserole pentru îndepărtarea lor. Totul la prețuri accesibile oricui.

Consultații gratuite, dar și reparații pe loc, doar la EXPERTOPTIC

Cele șase locații din țară pun la dispoziția clienților consultații gratuite efectuate de către specialiști în domeniu. Este de ajuns completarea unui formular online aflat pe site pentru a  evita aglomerația sau suprapunerea cu alte consultații. Sfaturile oferite de către optometrist sunt personalizate și pe baza lor se poate lua decizia alegerii unor ochelari de vedere sau a lentilelor de contact.

În caz de urgențe minore, cum ar fi lipsa unui șurub sau înlocuirea unui braț de ochelari, tot aici se pot face reparații într-un timp cât mai scurt.

Aflați mai multe informații despre aceste lucruri pe pagina oficială EXPERTOPTIC.

Contact:

  • Suceava – 0740 952 952
  • Botoșani Calea Națională – 0744 754 754
  • Botoșani Carrefour – 0755 538 538
  • Rădăuți – 0747 750 750
  • Fălticeni – 0751 341 341
  • Roman – 0755 589 589
Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *