Constanteanul

stiri, informatii utile, articole interesante

Cum faci alegerea celor mai bune portofele pentru bărbați

Portofelul va rămâne mereu un obiect funcțional, fiind folosit pentru utilitate mai mult decât pentru aspect. Chiar dacă în zilele noastre, cardurile le putem purta sub formă digitală. Tehnologia încă nu poate lua întru totul scopul portofelului clasic. Așadar, magazinele online care comercializează portofele pentru bărbați de calitate se bucură în continuare de succes.

Portofelele pentru bărbați nu sunt doar un accesoriu unde se pot păstra bacnotele, monedele, actele sau cardurile de credit. Un portofel bărbătesc de calitate este ca și o carte de vizită asupra persoanei ce-l poartă. Acesta joacă un rol important în formarea unei prime impresii.

Datorită faptului că te vei folosi zilnic de acesta, un portofel bărbătesc de calitate este cea mai bună opțiune. El va reuși să atragă respectul celor din jur.

Tipuri de portofele pentru bărbați

Portofelul trifold este în special ales de către cei cu vârsta trecută de 40 de ani. Fiind compus din 3 părți, sistemul său de închidere poate fi ori prin rulare, ori prin pliere.

Este unul dintre cele mai bine compartimentate tipuri de portofele. Într-un portofel trifold se poate purta buletinul, permisul, anumite acte, inclusiv cele de la mașină, dar și valorile monetare.

Portofelul bifold este format din 2 părți. Se închide exact ca și o carte. Bărbații ce au un stil de viață mai activ, mai alert, îl vor îndrăgi. Se poate purta în buzunarul de la pantaloni. Are un design practic, dar și foarte comod. În general, bărbații cu vârstele cuprinse între 25 și 30 de ani îl folosesc.

Cea mai compactă variantă este portofelul pentru călătorii. Este gândit într-un mod ingenios, pentru a permite accesul la acte. După cum spune și numele, portofelul pentru călătorii bărbătesc este construit special pentru cei ce călătoresc des.

Datorită discreției sale, oricine îl va putea purta fără să fie observat. Este supranumit și portofelul pentru haină, deoarece se mai poartă în buzunarul unui tricou polo sau al cămășii.

Un alt tip de portofel bărbătesc este portcardul. Una dintre cele mai compacte variante, este alcătuit din două părți:

  • Locul pentru carduri;
  • Clipsul pentru banii lichizi.

În general va fi folosit de oamenii de afaceri. Este un portofel mic. Vine cu un sistem de păstrare în siguranță a cardurilor, inclusiv contra fraudelor.

Materialul din care trebuie să fie realizat un portofel

Când vine vorba despre portofele pentru bărbați, materialul va indica nivelul de calitate a acestora. Spre deosebire de alte obiecte, portofelele pentru bărbați vor fi fabricate în mare parte din piele naturală.

Cu siguranță sunt cele mai rezistente. Spre deosebire de portofelele din piele ecologică, pielea naturală este mai elegantă. Cel ce-l va purta va creea o impresie bună, având stil.

Pielea naturală este un material eco-friendly. Va avea un miros plăcut și este biodegradabil. Este moale la atingere, împrumutând din personalitatea bărbatului ce-l posedă. Fiind foarte rezistent în timp. Nu se decojește și poate deveni chiar un obiect ce are valoare sentimentală.

Indiferent că vorbim despre portofelele trifold, bifold sau portcard, oricare dintre acestea poate fi realizată din piele naturală. Astfel de portofele se pot da din tată în fiu, de aici rezultând și rezistența lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *