Pentru impatimitii de cafea, pentru cei ce nu pot sta fara sa consume cel putin o cafea zilnic, putem spune ca acele espressoare portabile pot reprezenta un “must have”, deoarece aceste aparate pot fi transportate in absolut orice loc, astfel ca te poti bucura de cafeaua preferata in absolut orice loc, de la o iesire in natura si pana la momentul in care calatoresti.

Tocmai de aceea, pe parcursul acestui articol urmeaza sa prezentam cateva din cele mai bune espressoare portabile, astfel incat alegerea ta sa fie una cat mai simpla. Cele mai bune espressoare portabile sunt acele aparate extrem de compacte, usoare si ce pot fi folosite de absolut oricine, iar, tocmai pe aceste criterii vom incerca sa ne bazam in alcatuirea unui “top” sa zicem asa”

Cele mai bune espressoare portabile

Asa um spuneam, iata ca a venit si momentul in care vom incerca sa discutam cate putin despre cele mai bune espressoare portabile disponibile in acest moment pe piata, in opinia noastra.

Primul ce se remarca este espressorul Wacaco Minipresso. Acesta cantareste doar 360 de grame in greutate, facandu-l astfel ideal pentru absolut orice calatorie, iar cu ajutorul unui astfel de espressor vei putea obtine pana la 50 de mililitri din cafeaua preferata, in absolut orice loc te-ai afla.

Un alt punct forte al acestui aparat tine de faptul ca in pachetul espressorului sunt incluse atat ceasca pentru cafea cat si o busola. Din punct de vedere al punctelor contra, remarcam faptul ca rezervorul de apa este destul de mic, aproximativ 60 de mililitri, in timp cec presiunea medie este si ea ceva cam mica, in jur de 8 bari.

Cel de-al doilea aparat despre care vom vorbi este spressorul portabil 2 in 1 Pukkr, iar cel mai mare atuu al acestui espressor este acela ca detine doua filtre, unul fiind pentru acea cafea macinata, iar cel de-al doilea pentru acele capsule “Nespresso”, fiind un aparat ce astfel se remarca, fiind totodata si un aparat extrem de usor de curatat.

Ca si puncte contra am putea specifica faptul ca este un espressor destul de mare pentru un aparat portabil, iar presiunea este si ea una destul de mica. Un astfel de expressor este ideal pentru iubitorii de cafea.

Cel de-al treilea aparat poarta denumirea de Wacaco Nanopresso Elements, fiind deci cel de-al doilea aparat de la Wacaco ce se regaseste in aceasta lista, fiind un aparat ce soseste si cu o husa protectoare, dar si cu o greutate mai redusa. Totodata, se bucura de o presiune ce poate ajunge pana la 18 bari, rezervorul de apa este si el ceva mai mare, astfel ca vei putea obtine o cafea lunga fara absolut nicio problema. Singurul punct “contra” pentru acest espressor ar fi acela ca pretul este ceva cam piperat tinand cont de celelalte  espressoare ce se regasesc in categoria sa.

Ultimul, dar nu cel din urma espressor portabil despre care vom vorbi in acest articol este espressorul de la AKAI, fiind probabil aparatul ideal si complet, neavand absolut niciun lucru “contra”, iar pretul sau este mai mult decat ideal tinand cont si de calitatile sale.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *