Ce servicii veți găsi la EXPERTOPTIC? Reparații rame ochelari și nu numai!

reparatii-rame-ochelari

Probabil că deja sunteți cunoscători ai magazinelor de optică EXPERTOPTIC, mai ales dacă sunteți purtători de ochelari de vedere. Dacă încă nu ați aflat despre acestea, puteți citi în rândurile care urmează informații care vă vor fi de folos.

Ideea de a purta ochelari de vedere nu mai este o problemă în zilele noastre, mai ales pentru faptul că acum se găsesc pe piață foarte multe modele de unde să puteți alege pe cei potriviți. Desigur că atunci când îi alegeți țineți cont mai întâi de toate de dioptriile lentilelor, pentru că scopul prioritar este de a vă corecta vederea. Contează foarte mult și atunci când vine vorba de partea estetică. Având în vedere că vor deveni accesorii ce vor fi purtate zilnic, trebuie să vi se potrivească stilului și personalității.

O altă caracteristică importantă a acestora este și calitatea lor. Este de preferat să optați pentru branduri care țin cont de acest aspect. De obicei, vi se recomandă ochelari de vedere sau de soare de la anumite branduri și nu pentru că sunt un moft, ci pentru că veți ști că achiziția pe care o faceți nu este în zadar. Veți fi mulțumiți de design, de calitatea lor și de faptul că vor rămâne în stare intactă timp îndelungat. Desigur, aici va conta și grija dumneavoastră față de aceștia.

Așadar, dacă sunteți purtători de ochelari de vedere sau în urma unui control medicul vă recomandă să purtați o pereche de ochelari cu anumite dioptrii, EXPERTOPTIC vă poate veni în ajutor.

EXPERTOPTIC vă ajută să alegeți ochelarii de vedere potriviți

În primă fază, poate că o să vi se pară destul de ușor să alegeți o pereche de ochelari de vedere. După câteva modele probate veți realiza că parcă nu vi se potrivește nici o pereche.

EXPERTOPTIC vă poate veni în ajutor. Prin prisma faptului că echipa de aici are experiență în domeniu, veți vedea că alegerea perechii de ochelari potrivite va fi mult mai ușoară. Asta pentru că va ține cont de fizionomia feței, de trăsăturile pe care le aveți și va recomanda pentru dumneavoastră ceea ce aveți nevoie.

În plus, pentru că aici este disponibilă și o gamă vastă de produse de la branduri de renume – precum Furla, Guess, Police, Ana Hickmann și multe altele – veți putea proba toate modelele care vi se par interesante. Aceste produse le puteți vedea în cele 6 locații fizice din 5 orașe din țară.

Consultații gratuite și servicii de reparații rame de ochelari

EXPERTOPTIC pune la dispoziția dumneavoastră consultații gratuite privind alegerea ochelarilor de vedere și nu numai. Vă puteți programa fie din pagina oficială, fie telefonic.

Cât despre serviciul de reparatii rame ochelari aici puteți beneficia de reparații precum înlocuirea brațelor, a flexurilor, pernițelor, șuruburilor sau alte accesorii ce sunt lipsă. Toate aceste reparații vor fi făcute în timp scurt.

Trebuie să mai știți faptul că în gama de produse veți mai putea găsi și ochelari de vedere și  lentile de contact, cu sau fără dioptrii. Sunt la fel de calitative, de la branduri recunoscute.

Dacă este să vorbim despre ochelarii de soare, aceștia la rândul lor nu sunt simple accesorii, ci ne protejează ochii de razele puternice ale soarelui, indiferent de sezon.

Pentru cei care nu doresc să poarte ochelari de vedere pot opta pentru lentile de contact cu dioptrii chiar dacă îngrijirea lor necesită mai multă atenție.

Indiferent de preferințe și nevoi, echipa de la EXPERTOPTIC vă ajută să alegeți ceea ce este mai bun pentru dumneavoastră.

Date de contact:

  • SUCEAVA: 0740 952 952
  • BOTOȘANI 1: 0744 754 754
  • BOTOȘANI 2:0755 538 538
  • RĂDĂUȚI: 0747 750 750
  • FĂLTICENI: 0751 341 341
  • ROMAN: 0755 589 589.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *