Te-ai gândit de multe ori la ideea de a pleca în vacanță, dar ai tot amânat. Efectul este însă unul ciudat, ironic de asemenea, în plină vară, când toți pleacă în concedii să te simți și mai apăsat de ideea că tu nu ai făcut asta. Călătoriile ne hrănesc sufletul și sunt ocazii cu care putem descoperi alte colțuri de natură.

Este inutil să vorbim despre beneficiile călătoritului. Toată lumea știe despre asta, doar că nu toată lumea conștientizează la timp. Acestea ar trebui servite că și tratament antistres. Așadar, nu uita să îți iei doză pentru fiecare sezon. Iar dacă e vară, atunci e despre mare și soare.

Una din sugestii, frumoasa Italie

Alege din ofertele existente vacante Venetia. La dolce far niente este poate mai bine descris aici. Să te plimbi cu gondola prin canalele Veneției și să te minunezi de așa-zisul oraș pe apă. Unii ar spune că aici este unul din cele mai romantice locuri din lume. Nu știi, până când nu descoperi chiar tu locația.

În lista de must–do se numără servit de gelato, încercat să vorbești cu un italian și să legi vreo două cuvinte, să privești apusul în orice colț de Italia ești. Dacă mai degrabă ești turistul clasic care își dorește răsfăț la mare și la soare descoperă la CDI OGNIVIA Travel sejururi pe coasta Amalfitană. Locații de 4 și 5 stele te așteaptă să te bucuri de tot ce e frumos aici.

Slavă că s-a inventat oferta last minute

Probabil că cine a născocit ideea de last minute o fi fost vreun uituc. A uitat efectiv că este mai practic să îți organizezi vacanța cu ceva timp înainte. Acum ofertele de acest tip sunt tot mai populare, tocmai pentru care și ofertele lansate există.

Dacă încă nu ai plănuit cum să te distrezi sau unde să te relaxezi în această vară, nu uita că la CDI OGNIVIA Travel ai ocazia de a opta pentru vacanțe last minute. Sunt chartere către Antalya, Rhodos, Turcia sau Dubai – unele din cele mai dorite destinații.

Vreau în România

Paradoxul zilelor noastre este că românii pleacă în străinătate mai des decât ar alege să își viziteze propria țară. Turiștii din țară sunt mai degrabă cei care vin de peste hotare sau chiar români veniți și ei în timpul liber înapoi pe plaiurile mioritice. Oricum ar fi, dacă tentează și ideea de a opta pentru o vacanță în România sunt oferte și aici.

Agenția de turism CDI OGNIVIA Travel dedică o secțiune specială acestor tipuri de oferte. Una din destinațiile de vis este chiar Bucovina. Se pretează a fi o locație potrivită atât pentru cei în căutarea autenticului românesc, cât și a celor care își doresc relaxare la munte, să fie cazați la un hotel modern și cu toate facilitățile posibile.

Spus pe scurt, există opțiuni pentru toate preferințele. Depinde în cele din urmă și ce buget alocăm.

Contact:

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *