Lista de invitati reprezinta un capitol extrem de important in economia nuntii. La alcatuirea acesteia muncesc mirii, parintii, dar si nasii pe care tinerii indragostiti i-au ales. Trebuie sa construiti aceasta lista cu mare atentie, este un eveniment important, iar persoanele apropiate voua chiar isi doresc sa fie alaturi de voi in aceste momente speciale. Daca persoane importante lipsesc de pe lista riscati sa stricati prietenii.

Sunt mai multe detalii pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand organizati o nunta. La fel se intampla si cu lista de invitati. Nu scrieti cu pixul pe foaie toate persoanele invitate, riscati sa pierdeti aceasta foaie si sa nu mai intelegeti nimic din eveniment. Salvati documentul intr-un loc sigur. Aplicatia de la Evento.ro pentru lista de invitati va poate fi de un real folos, acordati-i o sansa!

Tine cont de urmatoarele lucruri cand alcatuiesti lista de invitati:

  • Un numar mare de invitati inseamna un buget mai mare

Pentru fiecare invitat va trebui sa aloci un anumit buget. Tine cont ca va trebui sa aranjezi fiecare scaun, sa platesti meniuri, sa cumperi marturii sau alte mici cadouri care sa-i impresioneze pe cei prezenti la eveniment. Daca nu ai un buget suficient de mare, incearca sa te limitezi la persoanele foarte apropiate voua.

  • Daca locatia este foarte departe, vei avea mai putine confirmari

Fiecare invitat tine cont de mai multe lucruri atunci cand trebuie sa dea raspunsul unei invitatii de nunta. Cat de departe de locuinta lor este sala de evenimente? O distanta mai mare inseamna mai multe cheltuieli, pe langa darul de nunta.

  • Dimensiunea salii de evenimente

O nunta mare trebuie sa se desfasoare intr-o sala de evenimente spatioasa. Nu-ti doresti sa fie aglomeratie pe ringul de dans sau oamenii sa stea foarte ingramaditi la mese. Cu cat nunta este mai mare din pricina numarului de invitati, cu atat sala trebuie sa fie mai spatioasa.

  • Tema nuntii

Daca organizati o nunta cu tematica ar fi indicat sa precizati acest lucru pe invitatiile de nunta. Puteti aminti acest detaliu si atunci cand sunati persoanele de pe lista de invitati. Unii s-ar putea sa refuze invitatia tocmai din pricina temei alese. Pur si simplu nu li se potrivesc.

  • Trebuie sa va asteptati la cupluri care vor veni insotite de copii

Trebuie sa fiti pregatiti pentru orice situatie. Sunt cupluri care nu-i pot lasa pe cei mici acasa in noapte nuntii si vor veni cu ei. In acest caz, trebuie sa aveti meniuri pentru copii si locuri in care acestia sa se joace.

Construiti lista de invitati separat de parinti si nasi

Este recomandat ca fiecare sa alcatuiasca o lista de invitati. Mirii una, nasii una si parintii una. Imediat dupa ce toata lumea a finalizat lista, puneti-le la un loc si eliminati dublurile. In acest mod puteti fi siguri ca nu ati uitat nici o persoana importanta.

Micile detalii sunt cele care fac diferenta dintre o nunta fara sclipici si una care nu va fi uitata prea curand. Implicati-va cat mai mult in procesul de organizare si incercati sa construiti un eveniment care va reprezinta. De mare ajutor va sunt tool-urile puse la dispozitie de Evento.ro. Ele va pot ajuta sa economisiti foarte multi bani.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *