Constanteanul

stiri, informatii utile, articole interesante

tabla acoperis

Alegerea acoperisului pentru locuinta dumneavoastra face parte din etapa finala a constructiei. Invelitoarea pentru aceasta suprafata este extrem de importanta pentru ca in functie de decizia pe care o veti lua, va veti putea bucura de o protectie completa. Tabla acoperis este prin cele mai cautate invelitoare datorita numarului foarte mare de avantaje pe care le prezinta.

Materialul trece prin numeroase procese tehnice pana in momentul in care ajunge in magazinele de profil ca produs finit. Toate aceste etape pe care le parcurge sunt procese speciale si inovative care garanteaza o durabilitate foarte mare. Pe langa acest lucru, conditiile meteorologie nefavorabile nu vor reprezenta niciodata o grija pentru dumneavoastra si membrii familiei. Umezeala, vantul, ploile sau ninsoarea nu vor trece de invelitoarea special creata pentru a rezista cu succes.

Stabilitatea mecanica a tablei este cea care ofera rezistenta in fata vantului intens, iar materialul impermeabil prezinta un nivel ridicat de etanseitate. Tabla este foarte usor de intretinut, necesitand verificari doar o data la cativa ani. In cazul in care, in urma unor socuri mecanice puternice se constanta placi deteriorate, reparatiile se pot face pe zone, nefiind necesara o decopertare completa.

Tabla pentru acoperis are un aspect extrem de placut, acesta fiind un alt motiv important pentru care oamenii aleg deseori acest tip de invelitoare. Nuantele deosebite permit asortarea pe orice tip de cladire, iar montajul simplu si rapid al tiglelor nu prelungeste finalizarea constructiei.

Tipuri de tabla acoperis

Stilul, forma, nuantele sau proprietatile principale sunt printre aspectele cele mai importante pentru care oamenii aleg un anumit tip de tabla acoperis. Printre cele mai populare modele, se enumera si urmatoarele:

  1. Tigla metalica. Pentru constructiile cu o forma mai deosebita a acoperisului, aceasta tigla se potriveste la perfectie deoarece permite asamblarea pe suprafete cu forme abrupte sau curbate.
  2. Tigla Iberic. Grosimea acestui tip de tigla poate fi intre 0,45 si 0,60 mm. Procesul de inbinare este una dintre trasaturile ce diferentiaza acest tip de tigla de celelalte. Suprapunerea pe ambele laterale a modulelor de tigla va usura semnificativ procesul de montaj.
  3. Tigla Romanic. Asa cum exprima si denumirea tiglei, aceasta se incadreaza foarte bine pe constructii vechi chiar si de tipul monumentelor istorice. Inaltimea profilului este o caracteristica semnificativa, aceasta fiind de 30 mm.
  4. Tigla Balcanic. Acest tip de tigla imbina foarte bine stilul traditional cu cel modern, oferind un aspect deosebit acoperisului locuintei dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *