Stailer.ro – vezi aici saloane de make up în Constanța, dar și în alte orașe

Stailer.ro - vezi aici saloane de make up în Constanța, dar și în alte orașe

Trăind în era tehnologiei, era normal să apară schimbări în mai toate domeniile. Mâncarea și hainele pot ajunge în cel mai scurt timp la ușa noastră, cu minim de efort. Comandăm un taxi fără prea multe bătăi de cap și ne programăm ușor la salon cu Stailer.

Răsfață-te la un salon din orașul tău

Zilele obositoare la birou ne schimbă starea de bine. Zilnic suntem supuse unor tensiuni cărora nu le mai facem față. Încercăm să ne relaxăm însă pare că nimic nu dă roade. Apoi ne vine o idee și ne întrebăm Ce ar fi să îmi fac o programare la salon?

Nimic mai simplu. Acum putem face asta direct din confortul casei noastre. Stailer ne vine în ajutor. Dacă e prima dată când auzi de Stailer, vezi aici site-ul oficial unde de poti programa la salon. Există și o aplicație cu același nume pe care o poți descărca din App Store sau Google Play. În câteva secunde ne asigurăm că avem programarea pentru micul nostru răsfăț la unul dintre saloanele din apropierea casei noastre.

Este simplu să te programezi cu Stailer

Programare în ultimul moment? Se poate! A apărut un eveniment la care trebuie să participi însă nu găsești pe cineva care să se ocupe de lookul tău? Nu este nici o problemă – vezi aici saloane de make up in Constanta. Dacă ai nevoie și de coafură, tot acesta este locul în care vei găsi un stilist.

Selectează serviciul dorit, apoi vezi lista cu saloanele disponibile. După ce ai ales salonul care prestează serviciul pe care tu ți-l dorești, urmează să te decizi asupra stilistului. Următorul pas este să alegi data și ora la care vrei să se desfășoare stilizarea. Cam atât de ușor este!

Aplicația te va notifica pentru a-ți aminti că trebuie să ajungi la salon. Dacă cumva, din diverse motive, nu poți ajunge la programare, nu este nici o problemă. Poți anula, fără a da socoteală nimănui și te poți reprograma când dorești. Fără telefoane incomode și fără timp pierdut inutil prin oraș.

Stailer îți oferă acces la părerile celor care au beneficiat de serviciile saloanelor

Probabil că nu au fost puține dățile în care ai plecat din saloane cu un gust amar. Ori stilistul nu a înțeles ce îți dorești, ori nu a ținut cont de preferințele tale, ori poate atmosfera a lăsat de dorit. Cert este că nu se va mai întîmpla așa de acum, asta dacă ții cont de două lucruri:

  1. Verifică munca stilistului. Este esențial să rezonezi cu stilul celui care se ocupă de machiajul sau coafura ta. Fiecare profesionist are un portofoliu cu poze. Vezi dacă lucrările anterioare sunt conforme cu dorințele tale.
  2. Verifică părerile clienților. Mulți care au trecut deja pragul saloanelor din lista Stailer s-au întors pe site să dea o recenzie. Asta te va ajuta să îi dai seama care sunt condițiile din salon și cât de bine își face stilistul treaba. Profită de ele pentru a nu fi surprinsă neplăcut de rezultatul final.

Nu mai ezita! Profită de ce îți pune Stailer la dispoziție pentru a te bucura de o experiență memorabilă atunci când alegi unul dintre serviciile de înfrumusețare pe care saloanele ți le oferă. Fă o programare!

Date de contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *