Servicii de editare texte – acestea nu reprezintă un moft sau o îmbunătățire aleatorie, ci fac parte din sfera lui „trebuie” pentru oricine conștientizează importanța corectitudinii unui text. Editarea înseamnă a-ți respecta cititorii, oricare ar fi aceștia și orice domeniu ar aborda scrierile. Și da, o editare adecvată îți va face textul să strălucească!

Serviciile de editare profesionale te ajută în mod cert să perfecționezi ceea ce vrei să spui în cartea / lucrarea / prezentarea ta. Textul este revizuit, analizat, corectat, aranjat și forma lui finală este capabilă să corespundă tuturor standardelor de calitate.

În lipsa editării și tehnoredactării profesioniste, aceste erori pot avea un impact negativ grav asupra textelor.

Ce presupune editarea de texte?

Editarea este o sarcină minuțioasă și presupune cunoștințe, dar și atenție la detalii. Cu toate acestea, este esențială și necesită urmarea unor etape.

– Organizarea textului (introducerea, încheierea, structura paragrafelor, tranziția între paragrafe, structura capitolelor, tranziția între capitole etc.)

– Analiza ideii/ ideilor principale (acestea trebuie să fie clare, concentrate, concrete)

– Analiza clarității (repetarea cuvintelor, structura propoziției/frazei, utilizarea corectă a termenilor, definiții, dovezi, argumente, logica frazei etc.)

– Procesul de corectare a textului  (editare text cu diacritice, erori de redactare, semne de punctuație, gramatică, stil etc.)

– Aspectul vizual (se referă la tehnoredactare și se verifică acuratețea tuturor elementelor de proiectare, inclusiv antete, capete de nivel, numerotarea paginilor, întreruperi de cuvinte, întreruperi de sfârșit de rând, întreruperi de pagină, referințe încrucișate, alineate, spații, amplasarea adecvată a tabelelor etc.)

De ce să optezi pentru servicii de editare texte?

A greși este uman. Din păcate, este aproape imposibil să îți surprinzi toate erorile în propria ta lucrare, deoarece tu ești cel care o scrie. A beneficia de servicii de editare înseamnă că nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la publicarea sau trimiterea documentelor cu aceste erori jenante.

Un editor profesionist te poate ajuta, de asemenea, ca scrierea ta să fie ușor accesibilă pentru cititori. Acest lucru semnifică  îmbunătățirea fluxului, dar și ajustarea anumitor cuvinte / expresii acolo unde este necesar pentru a îmbunătăți înțelegerea.

În plus, un editor se va asigura că scrii pentru publicul vizat. Gândește-te cam ce diferență de stil este între o carte de ficțiune și o lucrare de disertație.

Editarea este crucială și necesită profesionalism, pregătire, capacitate de adaptare, cunoștințe de specialitate și abilitatea de a oferi înaltă calitate.

RKEVOLUTION.ro asigură servicii de editare texte potrivite pentru cărți, articole, lucrări academice, documente non-universitare (scrisoare de intenție, discurs etc.), proiecte de cercetare, site-uri web, cataloage de produse, broșuri etc.

Se oferă servicii intensive de editare pentru autori cu scopul de a se obține o calitate impecabilă a oricărei categorii de text. Ești scriitor și vrei să publici o carte? Serviciile editoriale reprezintă soluția pentru care cartea va fi apreciată de către cititori.

ROBERTO KUZMANVOIC (1)

RK EVOLUTION – HOUSE of Media & Publishing – evolution through communication – un brand dezvoltat de antreprenorul Roberto Kuzmanovic.

Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *