Valoarea totală a proiectului „Lucrări de modernizare Clinica Obstetrică Ginecologie – etaj 7” a fost de 4.496.489,12 lei, banii provenind atât de la Bugetul de stat prin Ministerul Sănătății (3.386.381,10 lei) cât și de la Bugetul Județean prin Consiliul Judetean Constanta (1.110.108,02 lei).
”Iată că într-un timp relativ scurt, cu eforturi comune și multă muncă în echipă, lucrările de modernizare ale Secției Obstetrică Ginecologie au ajuns la final. Vă reamintesc că lucrările la această secție au început în anul 2016, dar la scurt timp, au fost întrerupte, după verificările efectuate de Curtea de Conturi. Reabilitarea secției a reînceput în septembrie 2021, iar astăzi, după ani de zile în care Ginecologia a fost închisă și mutată într-o altă zonă, au fost finalizate lucrările cu tot ce prevedea proiectul. Așadar, avem o secție reabilitată și modernizată complet, la standarde europene. Nu ne vom opri aici cu investițiile în zona de sănătate. Sperăm ca în cel mai scurt timp să se elaboreze hotărârea de Guvern, care să permită transferul terenului aferent construirii unui nou spital județean. Atenția noastră se concentrează pe identificarea surselor de finanțare și atragerea reprezentanților mediului de afaceri, dispuși să investească în acest obiectiv vital pentru această regiune” – Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.
Secția Clinică Obstetrică Ginecologie 1 se află la etajul 7, ocupă aproximativ 1700 mp și are în componență 45 paturi distribuite în saloane cu 2 până la 5 locuri.
Constănțeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *