Constanteanul

stiri, informatii utile, articole interesante

corturi-evenimente-petrecere

Va ganditi sa va organizati evenimentul corporativ ca un eveniment in aer liber, aveti nevoie de mai mult spatiu pentru petrecerea familiei dumneavoastra in gradina? O inchiriere corturi evenimente satisface nevoile productiei de evenimente de inalta calitate. Serviciile variaza: de evenimente mici de cateva zeci de persoane la evenimente mari pentru sute si chiar mii de oameni.

Inchiriere corturi evenimente cu montare rapida

Tehnologia moderna a corturilor permite construirea versatila, impresionanta si sigura a evenimentului dumneavoastra in aer liber. Va sunt garantate cele mai bune produse din industrie si optiuni de implementare incredibil de flexibile. Combinand diferite corturi, se pot construi exact ceea ce doriti.

Corturile cu montare rapida sunt o solutie buna atunci cand doriti sa aveti grija sa montati singur acoperisul cortului sau cand trebuie sa demontati structurile cortului, de exemplu pentru noapte. Un cort cu montare rapida poate fi montat de doua persoane in cateva minute. Corturile cu montare rapida sunt, de asemenea, foarte potrivite ca elemente decorative pentru uz interior la targurile comerciale.

Inchiriere in scop promotional

Acum, in loc sa cumparati, puteti apela la inchiriere corturi evenimente personalizate pentru utilizarea dumneavoastra, unde suprafetele peretilor laterali sunt personalizate cu mesajul dumneavoastra daca doriti. Un cort inchiriat este o solutie excelenta atunci cand afacerea dumneavoastra are nevoie ocazional de echipamente pentru corturi in scopuri promotionale si nu are sens financiar sa va achizitionati propriul cort promotional.

Inchiriere corturi evenimente VIP

Cortul VIP, dupa cum sugereaza si numele, este un adevarat lux pe piata corturilor. Intr-un cort VIP, granitele dintre cort si casa sunt neclare, oferind un cadru minunat si exceptional pentru ocazia ta. Optiunile de constructie flexibile permit, de asemenea, construirea cortului complet rotund. Cand doriti sa oferiti oaspetilor un spatiu de reprezentare privat, de exemplu pe o plaja pustie sau intr-un parc al orasului cu toate facilitatile, solutia este cortul VIP.

Cortul de petrecere este salvarea unei petreceri de vara!

In fiecare vara si de ce nu si la inceputul toamnei, familia si prietenii se aduna impreuna datorita diverselor evenimente de marca. In traditia festiva, ar putea fi, de exemplu, zile de nastere, sarbatori, nunti, absolviri. Petrecerea are multe teme si, bineinteles, doriti sa o petreceti inconjurata de cei dragi.

Multe petreceri – in special cu un grup mai mare – pot fi dificile sau chiar riscante de tinut in interior. Prin urmare, un cort de petrecere functional amenajat in curte poate fi o solutie buna, permitand oaspetilor sa faca o plimbare pe indelete prin curte, mentinand distantele in ordine, dar, de exemplu, mancarea ramane protejata de ploaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *