Constanteanul

stiri, informatii utile, articole interesante

Pentru a descoperi tendințele pe care ar trebui să le cunoașteți, trebuie să vă pregățiți lista de dorințe. Tendințele rochiilor de mireasă pentru 2023 oferă o mulțime de inspirație ultra-chic, inclusiv rochii de bal dramatice, modele florale generoase și rochii de petrecere jucăușe. Acestea sunt tendințele rochiilor de mireasă pentru 2023 de care trebuie să fii conștient dacă organizezi o nuntă pentru anul următor sau doar visezi cu ochii deschiși la viitoarea ta îmbrăcăminte de mireasă. Aflați mai multe despre cele mai recente tendințe de rochii de mireasă, împreună cu sfaturi despre cum să le purtați pe fiecare.

Florale vibrante

În 2023, rochiile colorate îndrăznețe vor fi purtate peste tot. Deși temele florale și rochiile de mireasă se potrivesc tradițional, imprimeurile vibrante și lucrările atât de atrăgătoare oferă acestui stil de lungă durată o actualizare minunată. Pentru a obține acest aspect de ultimă oră în viața reală, păstrează-ți accesoriile subestimate și lasă rochia să vorbească de la sine.

Ținuta de petrecere. Aceste ținute au personalități lungi, dar tivul scurt. Acest stil de rochie de mireasă din 2022 este pentru tine, indiferent dacă fugi, organizezi o ceremonie lejeră sau vrei doar un motiv bun pentru a etala o pereche grozavă de pantofi. Pentru toate evenimentele suplimentare legate de nuntă, cum ar fi cununia, cina de repetiție, o rochie de mireasa scurtă este ideală.

Culori albastre. Există o nouă culoare „it” pe peisajul modei de mireasă, așa că treceți la roz. O tendință notabilă a modei au fost rochiile albastre, care au venit în diferite nuanțe. Beneficiile ambelor lumi sunt combinate în această culoare. Este un mod minunat de a purta rochia de mireasă care este la modă cum ar fi culoarea albastră.

Decolteuri zvelte

În timp ce mânecile au fost populare pentru o vreme, silueta fără bretele a revenit desigur, cu un gust al anilor 1990. Forma înclinată a acestui corset este o întoarcere clasică și subliniază decolteul, gâtul și umerii. Decolteurile, care erau populare în anii 1990 și începutul anilor 2000, în timp ce tendința rochiilor de mireasă din 2023 este o întoarcere în urmă, decolteurile drepte completează aproape toate modelele de nuntă. Luați în considerare utilizarea crepului formal, tul sclipitor sau satin gros pentru un aspect tradițional, romantic sau seducător.

Rochii de seară. Mai mult este uneori mai bine, rochii de bal maximaliste, adică rochii mireasă ieftine cu mâneci umflate, aplicații florale 3D și trenuri lungi. Încearcă această siluetă voluminoasă dacă vrei să fii extravaganță și exagerată cu ținuta de ziua nunții. Alegeți o rochie care îmbrățișează silueta, care îndrăznește să arate pielea, sau alege un stil clasic cu o notă modernă, cum ar fi o rochie de bal formal.

Regina, da. Aceast model de rochie de mireasă poate fi făcut să se simtă mai modest și tradițional, cu adăugarea unui decolteu înalt, care are un simț natural regal. Luați în considerare o rochie de bal cu gât fals sau adăugați armonie unei siluete mai sexy cu un decolteu mai modest. Spatele gol ajuta ca rochia de mireasă să aducă literalmente sexul înapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *