Constanteanul

stiri, informatii utile, articole interesante

picturi pe numere

Din ce in ce mai multe familii doresc sa petreaca tot mai mult timp impreuna, sa excluda grijile legate de locul de munca si de orice probleme de zi cu zi si sa se focuseze pe relatia dintre membrii acesteia. Cu siguranta, acest lucru il intalnim cel mai des in randul parintilor care petrec destul de mult timp la locul de munca, de multe ori lucreaza si peste program, acestia ajungand in punctul in care simt ca nu mai petrec suficient cu cei dragi ai lor, ca simt lipsa copiilor si ca si-ar dori parca sa le ofere mult mai mult timp. 

O problema a zilelor noastre, dupa cum bine stim deja, se pare ca este reprezentata de stres si de faptul ca de multe ori simtim ca timpul parca nu ne mai ajunge. Fara dar si poate, timpul este cel mai mare dusman al omului, bieinteles, ne referim la sensul figurat al cuvantului. Oamenii concep notiunea de timp ca pe un dusman deoarece de cele mai multe ori acesta nu le a ajunge pentru a face tot ceea ce si-au propus.

In special in ceea ce tine de activitatile pe care oamenii vor sa le faca in afara orelor de lucru, de foarte multe ori acestia ajung in impasul in care timpul s-a scurs atat de repede ocupandu-se de activitati total diferite fata de ceea ce si-ar fi dorit sa faca. Acest lucru se intampla in special cu persoanele care au un job destul de solicitant, iar in afara acestuia au multe alte treburi de rezolvat, iar pentru astfel de persoane, de multe ori o zi nu este suficienta pentru a rezolva tot ceea ce si-au propus. Totusi, problema nu se datoreaza faptului ca nu au reusit sa faca ce si-au propus in materie de sarcini, ci problema apare atunci cand acestia nu reusesc sa aiba timp pentru activitati cu familia. Spre exemplu, poate multi isi doresc sa aiba activitati cu copiii, sa mearga la film, sa joace jocuri, sau, mai nou, sa se focuseze pe picturi pe numere.

De ce sunt noile picturi pe numere o idee geniala de activitate pentru tine si copiii tai?

Cand vine vorba de momentele petrecute cu copiii, fara a sta pe ganduri dorim ca acestea sa fie deosebite, iar cei mici sa nu se plictiseasca, fapt ce ne impinge sa cautam activitati noi si antrenante. Pentru un copil, cu siguranta plictiseala poate fi un factor care sa il faca sa nu se bucure atat de mult de o activitate cu familia, iar tocmai din acest motiv incercam sa evitam activitatile banale. 

In ceea ce tine de conceptul de picturi pe numere putem spune ca este unul foarte agreat si indragit atat de parinti, cat si de copiii. Pe de o parte, copiii se bucura foarte mult de prezenta culorilor si a faptului ca pot sa le transpuna pe o plansa pregatita deja, iar parintii sunt foarte fericiti ca isi pot petrece timp cu cei mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *